REZULTATI TAKMIČENJA I ANALIZA SUĐENJA - DRŽAVNO PRVENSTVO BIH ( 22-23.06.2019. )


Rezultate takmičenja i analizu suđenja možete pronaći na sljedećim linkovima:

DRŽAVNO PRVENSTVO BIH 22.06.2019. - Rezultati takmičenja
DRŽAVNO PRVENSTVO BIH - Analiza suđenja

DRŽAVNO PRVENSTVO BIH 23.06.2019. - Rezultati takmičenja
DRŽAVNO PRVENSTVO BIH - Analiza suđenja

Objavljeno: 22.02.2020. godine


 

REZULTATI TAKMIČENJA I ANALIZA SUĐENJA - NOVOGODIŠNJI FESTIVAL PLESA 2018


Rezultate takmičenja i analizu suđenja možete pronaći na sljedećim linkovima:

NOVOGODIŠNJI FESTIVAL PLESA 2018 - Rezultati takmičenja

NOVOGODIŠNJI FESTIVAL PLESA 2018 - Analiza suđenja

Objavljeno: 20.12.2018. godine


 

OBJAVLJENE SATNICE TAKMIČENJA U SARAJEVU

Rekordan broj učesnika je prijavljen na ovogodišnjem međunarodnom IDO licenciranom takmičenju INTER DANCE FESTU, 13-15.4.2018.
Čestitke organizatorima na dobroj pripremi i promociji takmičenja, a satnicu i startne liste možete pronaći na sljedećim linkovima:

13.4.2018
http://www.reg-sw.com/smpubih/rezultati/turnir_2018_03/
14.4.2018
http://www.reg-sw.com/smpubih/rezultati/turnir_2018_04/
15.4.2018
http://www.reg-sw.com/smpubih/rezultati/turnir_2018_05/

Objavljeno: 03.04.2018. godine


 

REDOVNA I IZBORNA SKUPŠTINA SAVEZA

Proteklog vikenda u Banjoj Luci su bile organizovane različite aktivnosti Saveza. U subotu, 24.2.2018. održani su seminari i ispiti za trenersku i sudijsku licencu. Ponosni smo na činjenicu da je u Savezu licencirano novih 4 trenera i 2 sudija, ali nas hrabre novi kandidati, koji su pažljivo i sa velikim interesovanjem pratili predavanja. U nedjelju, 25.2.2018. održana je redovna Skupština Saveza na kojoj je rad Saveza ocijenjen kao uspješan. Doneseno je više odluka u cilju poboljšanja rada Saveza, a posebno izdvajamo odluku o uvođenju takmičenja po razredima A, B i C, kao i uvođenje takmičarskih knjižica, te boljoj informatičkoj povezanosti članica. Nakon redovne, održana je i Izborna Skupština na kojoj je izabran novi-stari predsjednik Velibor Srdić, Dragan Veselinović je takođe, ponovo izabran za generalnog sekretara, ali i izabrani su novi Upravni odbor i ostala stalna tijela Saveza. Po završetku Skupštine održan je licencni seminar za sudije i trenere na kojima su objašnjena nova takmičarska pravila i održano predavanje o savremenim sredstvima oporavka u plesu. Na sjednici upravnog odbora usvojene su i dopune takmičarskog kalendara za 2018. godinu. Nakon dva izuzetno sadržajna i duga dana, optimisti smo da će naš Savez raditi još više i kvalitetnije i da ćemo uživati u izuzetnim koreografskim ostvarenjima.

Prof.dr.sc. Velibor Srdić
IDO Senior Vice President &
Adjudication Director


Objavljeno: 27.02.2018. godine


 

NOVA WEB STRANICA INTER DANCE FEST

Sve informacije o tradicionalnom i prestižnom međunarodnom takmičenju 8. Inter Dance Fest možete pratiti preko stranice www.interdancefest.com

Objavljeno: 18.12.2017. godine


 

JOŠ MALO UTISAKA - INTER DANCE FEST 2017.

--- VIDEO 1 --- VIDEO 2 --- VIDEO 3 ---


Objavljeno: 24.10.2017. godine


 

STATISTIKA SA SVJETSKIH PRVENSTAVA U ŠOUDENSU

Potpredsjednik Svjetske plesne organizacije Andrej Kokoulin iz Rusije je uradio statistiku učešća i rezultata sa svjetskih prvenstava u šoudensu. U ukupnoj listi Bosna i Hercegovina je na 11.mjestu, a sa posljednjeg svjetskog prvenstva je plasirana na 8.mjestu. Hvala plesačima i njihovim trenerima na sjajnom uspjehu!
Više u sekciji rezultati.

Objavljeno: 29.11.2016. godine


 

BRONZANA MEDALJA NA SVJETSKOM PRVENSTVU U ŠOUDENSU

Svjetsko prvenstvo u šoudensu je završeno. Riza je tradicionalno bila domaćin i ujedno proslavila 20 godina organizacije svjetskih i evropskih prvenstava u šoudensu i stepu. Preko 2000 plesača iz 23 države se takmičilo od 21.11-26.11.2016. Naša reprezentacija je bila brojna sa ukupno 74 plesača iz Plesnog kluba ''Virus'' Bihać i Plesnog kluba ''Gemma'' Banja Luka. Elvedin Šiljdedić i Sara Rizvić (PK ''Virus'') su u vrlo jakoj konkurenciji mješovitih parova osvojili bronzano odličje. Takođe, oba plesača su osvojila 7.mjesto u solo konkurenciji. Vedrana Grbić i Tamara Đaković (PK''Gemma'') osvojile su 5.mjesto u ženskim seniorskim parovima, kao i seniorska grupa iz PK ''Virus''. Moglo bi se reći da nam je nedostajalo malo više sportske sreće, jer su to naši plesači i zaslužili. Čestitamo svim plesačima na ostvarenim rezultatima, koje u kompletu možete pogledati u sekciji rezultati.

Objavljeno: 28.11.2016. godine


 

ZAVRŠENO SVJETSKO PRVENSTVO U WETZLARU

Na do sada najdužem IDO Svjetskom prvenstvu, koje je trajalo 8 dana BiH reprezentaciju su činili plesači PS ''City Jazz'' Banja Luka i PK ''Virus'' Bihać. Naši plesači su imali zapažene rezultate, a posebno se izdvajaju finalisti u parovima odraslih Elvedin Šiljdedić i Edi Maglajlić sa osvojenim 7.mjestom (PK''Virus''), te u solo konkurenciji Elvedin Šiljdedić sa osvojenim 7.mjestom (PK ''Virus'') i Adna Kujundžić sa 11.mjestom (PK''Virus''). Više o plasmanima u sekciji rezultati. Kapiten reprezentacije, a ujedno i glavni sudija prvenstva Velibor Srdić ističe da je BiH reprezentaciji nedostajalo malo sreće, ali i da je konkurencija bila izuzetno jaka. Čestitke našim plesačima.

Objavljeno: 04.11.2016. godine


 

NAŠA REPREZENTACIJA U HIP HOPU USPJEŠNA NA SVJETSKOM PRVENSTVU

Najbolji plesači hip hopa su uspješno završili nastup na Svjetskom prvenstvu u Gracu, Austrija. Preko 3800 plesača iz 40-ak država uspješno nas je predstavilo. Pored pomenutog 4.mjesta na Univerzitetskom evropskom šampionatu Sonje Vojnović (PK ''Gemma''), veliki uspjeh je ostvarila Mirela Halilović (PK ''Just Dance'') osvajanjem 13.mjesta u izuzetnoj konkurenciji solo žene odrasli, ali i naša pionirka Zana Vazda (PK ''DDC'') plasmanom u četvrfinale. Sve rezultate naših takmičara možete pogledati u sekciji Rezultati.

Objavljeno: 28.10.2016. godine


 

SJAJAN REZULTAT NA EVROPSKOM UNIVERZITETSKOM PRVENSTVU U HIP HOPU

Na Evropskom IDO/EUSA univerzitetskom prvenstvu u hip hopu, u Gracu, Austrija,19-23.10.2016 predstavnica iz BiH Sonja Vojnović je osvojila 4.mjesto.
Čestitamo svim takmičarkama iz Pk ''Gemma'' Banja Luka i PK ''Just Dance'' Sarajevo na učešću i rezultatima.
Više informacija na http://www.ido-dance.com/ceis/webHomeIdo.do

Objavljeno: 26.10.2016. godine


 

JOŠ MALO UTISAKA SA TAKMIČENJA U SARAJEVU


Objavljeno: 12.10.2016. godine


 

PLESNA SEZONA JE POČELA U SARAJEVU

Više od 400 plesača iz 14 plesnih klubova otvorilo je novu plesnu sezonu u Domu mladih Sarajevo. Plesni klub ''Just Dance'' Sarajevo je prvi put organizovao plesno takmčenje u SMPUBIH i odličnom organizacijom potvrdio epitet jednog od najorganizovanijih klubova. Čestitamo gđi Edini Lubardi i njenom timu i nadamo se da ćemo i iduće godine uživati na istom mjestu. Sala je bila prepuna, plesači puni entuzijazma.


Objavljeno: 09.10.2016. godine


 

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA SAVEZA

Godisnje nagrade sportskog saveza za 2015. godinu Na Skupštini Saveza, održanoj dana 06.2.2016. godine u Banjoj Luci, uz prisustvo 20-ak delegata, usvojeni su svi izvještaji o radu organa Saveza. Skupština je usvojila zaključke i preporuke, koje se posebno odnose na takmičenja i takmičare. Između ostalog, takmičari su obavezni da donesu od ljekara uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, uvode se takmičarske knjižice, obavezno je uz registraciju novih plesača donijeti Izvod iz matične knjige rođenih ili ličnu kartu te su Upravnom odboru date smjernice za nagrade plesačima (pehari i medalje) kao i za kalendar takmičenja. Savez modernih plesova čvrsto stoji iza svih svojih članica i opredijeljen je da omasovljuje Savez na principima legalnosti, kontinuiteta i kvalitetnog rada. Jedna od najzanimljivijih informacija je bila elektronska prijava igrača za takmičenja i korištenje e-sistema za sudije i obradu podataka, koje je prezentovao generalni sekretar Saveza Dragan Veselinović. Takmičarska komisija je dobila konkretne zadatke, a Predsjednik Takmičarske komisije Ana Mazalica je upoznala prisutne o načinu rada iste. Narednog dana održaće se seminar i ispit za sudije i koreografe Saveza.

Objavljeno: 07.02.2016. godine


 

REDOVNA SKUPŠTINA SAVEZA

Godisnje nagrade sportskog saveza za 2015. godinu U Banjoj Luci, u subotu, 06.2.2016. održaće se redovna Skupština Saveza modernih plesova u BiH.
Na istoj će biti podneseni redovni Izvještaji o radu organa Saveza. Dan kasnije održaće se seminar i ispit za koreografe i sudije.

Objavljeno: 03.02.2016. godine


 

GODIŠNJE NAGRADE SPORTSKOG SAVEZA BIH ZA 2015. GODINU

Godisnje nagrade sportskog saveza za 2015. godinu Sa velikim ponosom objavljujemo da je Sportski savez Bosne i Hercegovine dodijelio nagrade članovima našeg Saveza. Elvedin Šiljedić, Sara Rizvić i Adna Kujundžić nagrađeni su kategoriji specijalnih priznanja za vrhunski rezultat i to na osnovu postignutih rezultata na Svjetskom prvenstvu u šoudensu u Njemačkoj, a gđa Dijana Jajčević, trener Plesnog kluba ''Virus'' Bihać je bila nominovana za trenera godine i uvrštena je u pet najboljih trenera za prošlu godinu.
Predsjednik Saveza doc.dr Velibor Srdić dobio je specijalno priznanje za doprinos razvoju i unapređenju sporta u BiH. Svečanost je održana 26.1.2016. u Narodnom pozorištu u Sarajevu, uz prisustvo medija, predstavnika zakonodavne i izvršne vlasti u BiH.

Čestitamo svim nagrađenim i nadamo se da će nam ove nagrade biti poticaj za buduća vrhunska ostvarenja.

Objavljeno: 03.02.2016. godine


 

 

SREBRNA I DVIJE BRONZANE MEDALJE  ZA BIH PLESAČE NA SVJETSKOM PRVENSTVU U ŠOUDENSU

 

Na IDO Svjetskom prvenstvu u šoudensu za sve starosne kategorije, koje je održano 23-28.novembra 2015. godine u Rizi (Njemačka) učestvovalo je 2100 takmičara iz 20 država, a plesači iz Bosne i Hercegovine su ostvarili vrhunske rezultate. Elvedin Šiljdedić iz Plesnog kluba ''Virus'' Bihać je vicešampion svijeta u seniorima, a Sara Rizvić iz istog kluba osvojila je 3.mjesto u seniorskoj konkurenciji kao i bronzani Elvedin Šiljdedić i Adna Kujundžić. Reprezentaciju su pored pomenutog PK ''Virus'' Bihać činili UPK Tuzla, PK ''Gemma'' Banja Luka i PK ''Point'' Banja Luka. Sportski moderni plesovi su veoma popularni u svijetu i kod nas. Bosna i Hercegovina je ove godine u sudijskom panelu imala i svog sudiju, Melihu Jahić. Reprezentaciju je činilo 90 takmičara. U ukupnom poretku reprezentacija BiH je osvojila 6.mjesto po broju osvojenih medalja.

''Podsjećamo da je Savez modernih plesova u BiH jedini registrovani plesni savez modernih plesova u BiH i uspješno već nekoliko godina zaredom predstavlja BiH na evropskom i svjetskom nivou. Šoudens je sigurno naša najkvalitetnija disciplina i ujedno želim da čestitam svim trenerima i takmičarima reprezentacije na istorijskim podvizima, s obzirom na uslove u kojima radimo i postižemo gotovo redovno vrhunske rezultate'', ističe Predsjednik Saveza Velibor Srdić.

Plasmani polufinalista i finalista na SP u šoudensu 2015.godine:
SENIORI
solo žene, 3.mjesto Sara Rizvić (PK''Virus'' Bihać) i 7.mjesto Adna Kujundžić (PK''Virus'' Bihać)
ženski parovi, 5.mjesto Sara Rizvić i Ilvana Smajić (PK''Virus'' Bihać)
male grupe, 5.mjesto PK''Virus'' Bihać
solo muškarci, 2.mjesto, Elvedin Šiljdedić (PK''Virus'' Bihać)
mješoviti parovi, 3.mjesto Elvedin Šiljdedić i Adna Kujundžić (PK''Virus'' Bihać)
formacije, 6.mjesto PK''Virus'' Bihać

JUNIORI (12-15 godina)
solo muški, 11.mjesto Samir Jušić (PK ''Virus'' Bihać)
parovi, 10.mjesto Vedrana Grbić i Tamara Đaković (PK''Gemma'' Banja Luka)

DJECA (do 11 godina)
parovi, 11.mjesto Farah Jušić i Ivona Murk (PK''Virus'' Bihać)
formacije, 10.mjesto PK ''Virus'' Bihać
Svi rezultati mogu se pronaći na stranici Svjetske plesne organizacije (IDO) http://www.ido-dance.com/ceis/ido/results/calendar/2015_678.html

Objavljeno: 29.11.2015. godine

.

 

 

USPJEŠAN FESTIVAL PLESA BIH U MOSTARU

 

Sportski plesni klub ''Zrinjski'' Mostar je bio domaćin Festivala plesa BiH u nedjelju, 08.11.2015. u dvorani ''Bijeli brijeg'' u Mostaru. Učestvovalo je preko 400 takmičara iz 11 klubova. U toku svečane ceremonije otvaranja takmičenja uručene su i diplome novoj generaciji licenciranih koreografa modernih plesova.
Rezultate možete pogledati na linku http://www.reg-sw.com/smpubih/rezultati/mostar15/#

Objavljeno: 13.11.2015. godine

.

 

SMPUBIH USPJEŠAN DOMAĆIN SKUPŠTINE SVJETSKE PLESNE ORGANIZACIJE (IDO)

 

Protekle sedmice Savez modernih plesova u Bosni i Hercegovini je bio domaćin Skupštine Svjetske plesne organizacije (IDO). Skupština je održana u Hotelu ''Bristol'' Sarajevo, 23-24.juna 2015. Prije i početka Skupštine održane su sjednice Izvršnog odbora i Predjedništva IDO. Na Skupštini je prisustvovalo preko 60 delegata iz 40 država, sa 4 kontinenta. Delegati našeg Saveza su bili Dragan Veselinović i Edina Lubarda. Velibor Srdić je izabran za zamjenika Predsjednika IDO-a na novi mandatni period od tri godine, ali i za Predsjednika Evropske kontinentalne konferencije IDO. Kompletan događaj je bio upotpunjen i turističkim obilaskom Sarajeva, posjeti Olimpijskom muzeju i zajedničkoj večeri (reunion dinner) u restoranu Hotela ''Radon Plaza''.
Na Skupštini je usvojeno više važnih odluka. Uspostavljene su kontinentalne konferencije kako bi se stimulisao dodatni razvoj IDO-a, primljeno je novih 7 članica iz Indonezije, Indije, Kine, Grčke, Velike Britanije, Bangladeša i Hong Konga. IDO je postao i član Svjetske asocijacije TAFISA, počinje sa organizacijom Evropskih univerzitetskih prvenstava u stepu, hip hopu i džezu i modernom. Intenzivno se radi i na prepoznavanju IDO-a u sportskom svijetu, ali i na projektu ''Arts Games''. Novim Statutom suštinske odluke za rad IDO-a se donose 2/3 većinom. Novitet je i organizacija IDO Gala, koji će se ove godine organizovati u Riminiju, Italija, a projekat je zamišljen kao takmičenje svjetskih prvaka u seniorskoj kategoriji iz svih IDO disciplina, pred VIP sudijama iz cijelog svijeta. Na Skupštini je predstavljen i novi sistem za registraciju takmičara i obradu rezultata od strane LINUM-a iz Zagreba. Novi program je kupio i naš Savez i u toku je obuka administratora.
Na adresu Predsjednika Saveza do sada je stiglo nekoliko mejlova zahvale iz Njemačke, SAD-a, Gibraltara, Bjelorusije, Austrije, država iz regiona itd. Skupština je okvalifikovana kao ''najbolje organizovana u istoriji IDO-a''.

Objavljeno: 04.07.2015. godine

.

 

Najveće Prvenstvo BiH sljedeći vikend u Gračanici

 

U nedjelju, 14.6. održaće se Prvenstvo BiH u modernim plesovima. Gračanica će nadamo se biti dobar organizator, a takmičarima i trenerima želimo puno uspjeha. Satnicu takmičenja možete vidjeti ovdje

Objavljeno: 12.06.2015. godine

.

 

USKORO POČINJE NAJVEĆI PLESNI TURNIR U BIH

 

Narednog vikenda počinje Sarajevo Inter Dance Fest 2015. Takmičenje se održava u Sportskoj dvorani ''Ilidža'' i u Hotelu ''Hollywood''.
Prema riječima Dragana Veselinovića, predsjednika Organizacionog odbora turnira, ove godine učestvuje preko 2000 takmičara iz
7 država i prijavljeni su neki od najboljih svjetskih i evropskih plesača.
Sudijski panel čini 14 sudija. Jedan od sudija je i gđa Kirsten Dan Jensen iz Danske, generalni sekretar IDO-a.
Prvi dan takmičenja su na programu Street Dance discipline, a drugi dan su na programu Performing Arts i Couple Dance discipline. Na samom kraju takmičenja je Grand Prix.
Plesni maraton je spreman da počne!

Želimo uspješnu organizaciju Plesnom studiju ''Orion'' Pale.

Objavljeno: 17.04.2015. godine

.

 

ODRŽANA SKUPŠTINA SAVEZA

 

Proteklog vikenda, u nedjelju 01.2.2015. godine održane su redovna i izborna Skupština Saveza. Sjednica je održana u prostorijama Plesnog kluba ’’Just Dance’’ Sarajevo. Na istoj je prisustvovalo 11 klubova, ali i predstavnici drugih klubova iz cijele BiH, koji su u proceduri  prijema u članstvo. Na redovnoj sjednici usvojeni su Izvještaji o radu Saveza, ali i donesene su odluke, koje će u velikoj mjeri pozitivno uticati na rad Saveza. Jedan od ciljeva je i da se što više mladih uključi u redovne aktivnosti Saveza. Na izbornoj Skupštini izabrani su novi organi upravljanja, a novitet je i da Takmičarska komisija broji pet članova, umjesto dosadašnja tri. Zapisnici sa Skupštine će biti objavljeni uskoro.

IZBORNA SJEDNICA SKUPŠTINE SAVEZA MODERNIH PLESOVA U BIH ( pdf )

Objavljeno: 03.02.2015. godine

.

 

Dobra vijest iz IDO 13.01.2015.

 

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo vas da će se Skupština Svjetske plesne organizacije (IDO) juna ove godine održati u Sarajevu. Na istoj se očekuje preko 60 delegata iz 40-ak država. Ovo je veliko priznanje radu Saveza modernih plesova BiH, nakon uspješne organizacije Evropskog prvenstva u plesovima u paru i Svjetskog kupa u hip hopu, oktobra 2014. godine.
Naše međunarodne sudije imenovane da sude i dva velika IDO takmičenja u 2015. godini. Dragan Veselinović će suditi IDO Evropsko prvenstvo u jazz dance-u, modernom plesu i klasičnom baletu, koje će se održati u oktobru 2015. godine u Sankt Petersburgu, Rusija. Meliha Jahić će suditi IDO Svjetsko prvenstvo u šoudensu i Svjetski kup za produkcije, koje će se održati u novembru 2015. godine u Rizi, Njemačka. Velibor Srdić je ove godine glavni sudija na Svjetskom prvenstvu u hip hopu (Rimini, Italija), Evropskom prvenstvu u stepu (Prag, Češka Republika) i na Svjetskom prvenstvu u jazz dance-u, modernom plesu i klasičnom baletu (Mikolajki, Poljska).

Objavljeno: 14.01.2015. godine

.

 

Održano Prvenstvo Bosne i Hercegovine za Produkcije i Novogodišnji kup

 

U nedjelju, 28.12.2014. godine održano je Prvenstvo BiH za Produkcije i Novogodišnji kup. U prepunoj hali OŠ’’Borisav Stanković’’ Banja Luka, predstavilo se oko 450 takmičara iz Tuzle, Sarajeva, Živnica, Zenice, Gračanice, Sokoca, Pala, Istočnog Sarajeva i Banja Luke. Domaćin je bio Plesni klub ’’Gemma’’ Banja Luka, koji je još jednom uspješnom organizacijom završio plesnu sezonu.
Na samom početku publici su se predstavile Pčelice i Djeca 1, da bi kasnije nastupili najbolji iz kategorije Djeca 2, Juniori i Odrasli. Plesači su se predstavili u sljedećim stilovima: disco dance, street dance show, hip hop, electric boogie, show dance, jazz dance, modern, latino show, open i produkcije. Pregled rezultata po kategorijama i disciplinama su objavljeni u Rezultatima.
Na osnovu pokazanog, sa zadovoljstvom možemo reći da je nova i uzbudljiva plesna sezona pred nama, a posebno raduje veliki broj talentovanih plesača u mlađim kategorijama.

Objavljeno: 11.01.2015. godine

.

 

Državno prvenstvo u Produkcijama održano 16.12.2012. u Mostaru

U nedjelju, 16.12.2012. je u Mostaru u dvorani HD Herceg Stjepan Kosača u organizaciji Saveza modernih plesova BiH održano Državno prvenstvo u Produkcijama.
Produkcija  se definiše kao teatarska predstava, u kojoj preovladava ples i u kojoj može biti zastupljena bilo koja plesna disciplina ili kombinacija više njih, pri čemu je obvezno prisutna priča, ideja i koncept. Primarni zadatak Produkcije jeste zabava. Najmanji broj plesača u koreografiji je 25. Plesači su setakmičilii u 2 discipline: Produkcije sa preko 25 plesača i Mini Produkcije, koje podrazumijevaju do 12 plesača. Na Državnom prvenstvu se takmičilo ukupno 145 plesača.
Naslov Državnog prvaka zaslužno je otišao u Banja Luku.
U disciplini Mini Produkcija 1. mjesto je osvojio plesni klub ''Gemma'' iz Banja Luke, a 2. i 3. mjesto je pripalo plesnom klubu ''Iskre'' iz Zenice.
U disciplini Produkcija 1. mjesto je ponovno pripalo plesnom klubu ''Gemma'' iz Banja Luke, 2. mjesto je zauzeo plesni klub ''Zrinjski'' iz Mostara, a 3. mjesto plesni klub ''Orion'', Pale,što znači da su se ovi klubovi plasirali na Europsko i Svjetsko prvenstvo u Produkcijama.

Osim takmičarskog dijela, plesnim koracima i razigranim koreografijama u revijalnom dijelu nas je zabavljalo preko 250 plesača iz plesnih klubova iz Mostara: Mo-Stars, Erigo, Romantik, Flash i Zrinjski.

Objavljeno: 23.12.2012. godine

.

 


Vijesti

  • 22.02.2020. | DRŽAVNO PRVENSTVO BIH
    ( 22-23.06.2019. ) - REZULTATI I ANALIZA SUĐENJA

    Detaljnije...


Facebook stranica

 


Kontakt

Adresa: Jovana Dučića 23A, 78000 Banja Luka
Telefon: +387 51 219 023
E-mail: [email protected]